Parkeren op de luchthaven

Als je van plan bent om met de auto naar de luchthaven te reizen, willen we je graag informeren over de parkeermogelijkheden die beschikbaar zijn. We begrijpen dat parkeren een belangrijk onderdeel is van je reiservaring en we streven ernaar om het zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken. Lees verder om meer te weten te komen over de parkeeropties op Rotterdam Airport.

  1. P1 - Kort parkeren: P1 is de ideale optie als je iemand wilt afzetten of ophalen. Deze parkeerplaats ligt op loopafstand van de terminal, waardoor het handig is voor korte verblijven. De tarieven zijn op uurbasis en worden afgerekend bij het verlaten van de parkeerplaats.
  2. P2 - Lang parkeren: Voor langere verblijven raden we P2 aan. Deze parkeerplaats is iets verder weg van de terminal, maar er is een gratis pendeldienst beschikbaar die je snel en comfortabel naar de terminal brengt. P2 biedt zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen tegen betaalbare tarieven, en je kunt vooraf online reserveren om zeker te zijn van een plek.
  3. P3 - Budget parkeren: Als je op zoek bent naar de meest voordelige parkeeroptie, dan is P3 de juiste keuze. Deze parkeerplaats is iets verder weg gelegen, maar er is een gratis pendeldienst beschikbaar die je binnen enkele minuten naar de terminal brengt. P3 biedt onoverdekte parkeerplaatsen tegen een aantrekkelijk tarief, vooral als je vooraf online reserveert.
  4. Valet parking: Voor ultiem gemak biedt Rotterdam Airport ook een valet parking service. Je kunt je auto recht voor de terminal afgeven aan een medewerker, die vervolgens zorgt voor het parkeren. Bij terugkomst staat je auto weer voor je klaar. Dit is een handige optie als je weinig tijd hebt of extra comfort wenst, maar het tarief is hoger dan bij de andere parkeermogelijkheden.
  5. Elektrisch laden: Voor eigenaren van elektrische voertuigen zijn er speciale parkeerplaatsen beschikbaar met oplaadpunten. Hier kun je je auto opladen terwijl je op reis bent. Deze parkeerplaatsen bevinden zich meestal dicht bij de terminal en zijn bedoeld om duurzaam reizen te bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat alle parkeerplaatsen op Rotterdam Airport goed beveiligd zijn, met camerabewaking en regelmatige patrouilles. Je kunt met een gerust hart je auto achterlaten terwijl je op reis bent.

We raden altijd aan om vooraf online te reserveren, vooral tijdens drukke periodes, om zeker te zijn van een parkeerplek. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je zonder zorgen aan je reis kunt beginnen.

We hopen dat deze informatie je helpt bij het plannen van je parkeerbehoeften op Rotterdam Airport.