Disclaimer

Dank je wel voor het bezoeken van de website van Reisbureau Rotterdam The Hague Airport. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we willen benadrukken dat de inhoud op onze website algemeen van aard is. Voordat je beslissingen neemt op basis van de verstrekte informatie, raden we je aan om altijd zelfstandig advies in te winnen of contact met ons op te nemen voor specifieke details.

De informatie op onze website is bedoeld ter referentie en kan onderhevig zijn aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de inhoud accuraat en up-to-date is, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd volledig en foutloos is.

Reisbureau Rotterdam The Hague Airport aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op onze website. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel voor eigen risico.

Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. We hebben geen controle over de inhoud of de beschikbaarheid van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik ervan. Het bezoeken van externe websites via de links op onze website is voor eigen verantwoordelijkheid.

We streven naar een probleemloze werking van onze website, maar we kunnen geen garantie geven voor de continue beschikbaarheid of ononderbroken toegang tot de site. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele tijdelijke onbeschikbaarheid van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.

Door gebruik te maken van onze website stem je in met deze disclaimer en het gebruik van de verstrekte informatie op eigen risico. Als je vragen hebt over de inhoud of het gebruik van onze website, neem dan gerust contact met ons op voor verduidelijking.

Reisbureau Rotterdam The Hague Airport behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. We raden je aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Bedankt voor jouw begrip en voor het bezoeken van onze website.

Met vriendelijke groet,

Reisbureau Rotterdam The Hague Airport